Hosting

Hosting pakketten met goede service zodat het werkt. Een geruststellende gedachte. Hieronder ziet u de hosting pakketten die The Great Media aanbied. Heeft u vragen? Neem contact met ons op want we staan voor u klaar.
Uitbreiding Domain Plus
+50 MB schijfruimte
+5 Verzendlijsten

€ 12,- extra p.j.

Uitbreiding Webhosting Plus
+1 GB schijfruimte
+5 Verzendlijsten
+1 Domeinnaam
+5 Domein aliassen

€ 24,- extra p.j.

Uitbreiding Webhosting Special
+2 GB schijfruimte
+15 Verzendlijsten
+3 Domeinnaam
+10 Domein aliassen
+3 MySQL databases

€ 36,- extra p.j.

Service

Mocht er een probleem optreden met uw hosting, DNS of email dan staan we voor u klaar. Zelfs als u iets verkeerds heeft gedaan m.b.t. uw website dan weten we de juiste mensen te vinden die dat voor u snel en adequaat kunnen oplossen.

Veiligheid

Vandaag de dag is veiligheid een van de belangrijkste zaken van uw website. Hackers snuffelen elk uur aan de poorten van uw website om te kijken of alles goed dicht zit. Bij The Great Media zit alles dicht en geeft u hackers geen schijn van kans.

Wat zeggen klanten over ons

“Ik werk al jaren met Edwin en heb zeer goede ervaringen met The Great Media. Altijd snel antwoord, oplossingen worden super snel gevonden en website en email draait geweldig. Edwin denkt vooruit en denkt mee.”
M. Joosse

“Sinds 2012 heb ik mijn website ondergebracht bij Edwin. Een hele geruststelling. Hij doet niet moeilijk en weet waar hij het over heeft. Een super fijne man om mee te werken en doet wat hij beloofd en zegt.”
S. Blankenschip

Veelgestelde vragen

We hebben de meest veelgestelde vragen op een rij gezet. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Hoe lang duurt het om een website te verhuizen?

Afhankelijk van het type website kan dit met een uur gebeurd zijn. Voordat u gaat verhuizen hebben we de volgende zaken nodig: De inlog van uw huidige website backend, uw FTP gegevens, controle panel toegang, toegang tot PHPMyAdmin en het liefst toegang tot de Registar of de verhuizingscode van de huidige register partij.

Wat gebeurd er als ik mijn schijfruimte overschrijd?

Uw website zal nooit op zwart worden gezet. Zodra u het limiet begint te bereiken krijgt u netjes reminders via de email die u op de hoogte houden van uw schijfruimte. Zodra u eroverheen gaat gebeurd er (nog) niets. Mocht dit erg lange tijd aanhouden en de schrijfruimte blijft maar vollopen dan nemen we contact  u op om te kijken of uw huidige contract nog voldoet of om u te helpen uw schijfruimte beter te beheren.

Ik wil graag een super snelle website, kan dat?

Natuurlijk kan dat! Onze servers zijn geoptimaliseerd voor snelheid. Of u daadwerkelijk de hoogst haalbare snelheid haalt is van vele factoren afhankelijk. Wat voor CMS, thema of plugins u gebruikt bijvoorbeeld, voldoet deze aan alle eisen en wat voor een caching gebruikt de website? We staan in contact met website bouwers die u hierbij kunnen helpen zodat u een snelle website krijgt!

Wat gebeurd er al er een DDOS aanval komt?

Onze servers zijn beschermd tegen DDOS aanvallen door gebruik te maken van partners wereldwijd. Deze partners zijn gespecialiseerd in het opvangen van extreem veel aanvragen per seconde. Zo filteren we al het aanvallende verkeer van het échte verkeer en ondervind u geen hinder van een eventuele aanval. Wel zo prettig!

Contactgegevens

Centraal in Nederland en goed bereikbaar vanaf de A28:

Vitoriameer 5 in Amersfoort

06 42 96 32 23

info@thegreatmedia.nl