Voordelen

Samenwerken met The Great Media heeft een groot aantal voordelen.

Met 20 jaar ervaring als ICT-architect en projectleider is het beheer van uw server en email in goede handen.

Uw digitale visitekaart altijd online en op orde

Emailen, websites bezoeken, communiceren via het internet… al deze dingen vinden we de gewoonste zaken van de dag. Maar achter de schermen gaat veel schuil. Dat merk je pas als het verkeerd gaat. Bij The Great Media is uw digitale visitekaartje en uw communicatiemiddelenin goede handen.

Service

Met vragen kunt u altijd bij ons terecht via telefoon, whatsapp of email.  We staan voor u klaar!

Snelheid

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor snelheid, daarom draaien we op nginx zodat uw website snel is!

Beveiliging

Uw website en email is veilig tegen inbraak. Wij houden de beveiliging op orde en zorgen voor 7 dagen backups!

Control Panel

U heeft volledige controle over uw domein. Wilt u een extra email aders aanmaken? Geen probleem! Wilt u een subdomein aanmaken? Geen punt!

Webbouw

We hebben goed contact en werken nouw samen met enkele webbouwers die u uitstekend kunnen helpen voor al uw website gerelateerde vragen!

Service zoals het hoort

Problemen oplossen vinden we mooi. Dat zit ons in het bloed. Daarom gaan we geen uitdaging uit de weg en is er geen probleem wat we het hoofd niet durven te bieden. Tel daarbij 20 jaar aan ICT ervaring op en je hebt een recept voor succes. We staan voor u klaar en gaan door tot het gelukt is.

Snelheid is belangrijk

We weten dat snelheid op internet ontzettend belangrijk is. Niet alleen voor de zoekmachines, maar ook voor uw eindgebruiker. Die vind een website namelijk al traag als het laden langer dan 3 seconden duurt. Daarom zorgt The Great Media dat de servers waar uw website op draait geoptimaliseerd zijn voor snelheid.

%

nginx

%

Server Uptime

Altijd op de hoogte

De ontwikkelingen van hosting en servers gaan razendsnel. Daarom is The Great Media altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Zo blijft uw website veilig, snel en altijd voorzien van de laatste software.

  • Plesk Control Panel
  • NGINX server
  • PHP 7+
  • PHPMyAdmin

Contactgegevens

Centraal in Nederland en goed bereikbaar vanaf de A28:

Vitoriameer 5 in Amersfoort

06 42 96 32 23

info@thegreatmedia.nl